Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ

Το Πατριωτικό Μέτωπο απλώνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο σε όλη την Ελλάδα. Ο κόσμος μπούχτισε πια με όσα καθημερινά μας συμβαίνουν και ακούμε ότι θα μας συμβούν στο άμεσο μέλλον.
Εάν ακούσεις τις κουβέντες που γίνονται μεταξύ των πολιτών, στα σπίτια, στα καφενεία, στις δουλειές, όλοι αναρωτιούνται γιατί τέλος πάντων κοιμόμαστε και δεν λέμε να ξεσηκωθούμε.
Και μόλις τελειώσει ο καφές, τότε όλοι γυρίζουν πίσω στις δουλειές τους και στα καβούκια τους και λένε "εντάξει. τα είπαμε και ησυχάσαμε. ας δούμε τώρα λίγο τηλεόραση "μη χάσω και τα μυστικά της Εδέμ", και άσε μπας και βγει κανένας τρελάρας και ξεσηκώσει άλλους τρελάρες και κάνουνε τίποτε για το χάλι μας. Εγώ θα σώσω την Ελλάδα? Και άμα δεν γίνει και τίποτε. Εντάξει μωρέ. Μάθαμε πια από τις κυβερνήσεις. Θα περάσει και αυτό. Τι έγινε? Κάτσε να μη κάνω εγώ τον εξυπνάκια και αύριο δεν μπορώ να βάλω το παιδί στη δουλειά"
Και την άλλη μέρα, άντε πάλι στα καφενεία και στις παρέες να βρίζουμε τη κακή μας μοίρα και να συζητάμε άν θα ζήσουμε για να πάρουμε σύνταξη, πόσο θα αναίβει ο ΦΠΑ, αν θα έχουμε λεφτά για πετρέλαιο θέρμανσης και να λέμε ότι είμαστε και κοψοχέρηδες που ψηφίσαμε και πάλι άχρηστους.

Τέτοια δεν γίνονται κάθε μέρα;
Τέτοια γίνονται και όλοι μας κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.
Ε καιρός είναι να ξυπνήσουμε. Να αντισταθούμε. Να διαβάσουμε και κάτι τις παραπάνω και όχι να καθηλωνόμαστε στις τηλεοράσεις για να τρώμε αυτά που μας σερβίρουν για να μας αποχαυνώνουν.
Αν θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι. Αν θέλουμε να δώσουμε κάτι σωστό στα παιδιά μας. Και αν θέλουμε και τα παιδιά μας να αποκτήσουν ιδανικά.

Και επειδή δεν αντέχουμε πια να μας κοροϊδεύουν όλοι αυτοί που από τη μια νοιάζονται λένε για το καλό της πατρίδας μας και το καλό το δικό μας και τη πρόοδό μας και την αναδιανομή του πλούτου της χώρας, και άλλα τέτοια, αλλά από την άλλη , μόνο από τον πόθεν έσχες τους βλέπουμε πόσο πιο πλούσιοι από εμάς έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται πουλώντας σε εμάς φύκια για μεταξωτές κορδέλλες, και απ'αριστερά και από δεξιά και από κέντρο και από άκρα αριστερά και από άκρα αριστερά και από πάνω και από κάτω. Γι'αυτό λέμε στοπ. Αρκετά. Σας βαρεθήκαμε.
Ενώνουμε εμείς όλοι που ακόμα πιστεύουμε σε ιδανικά, τις φωνές μας και αντιστεκόμαστε.

Και εδώ στη Χαλκιδική, τον ευλογημένο και πλούσιο τόπο , που πολλοί έξω και μέσα ζηλεύουν και θα ήθελαν να βρίσκονται εδώ, βάζουμε και εμείς τη φωνή μας στο Πατριωτικό Μέτωπο, μπας και ξυπνήσουμε επιτέλους κυρίως τους νέους μας.

1 σχόλιο:

 1. http://enieopsifodeltio.wordpress.com
  Μπορεί να γίνει Αντικατοχικό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, από τις πατριωτικές, αντιμνημονιακές οργανώσεις, με κάθε υποψήφιο να αναφέρει δίπλα από το όνομά του σε παρένθεση την ομάδα από την οποία προέρχεται.
  Τα ίδια τα εγωιστικά κόμματα για να μη διαλυθούν, χρησιμοποιούν στο εσωτερικό τους ενιαίο ψηφοδέλτιο, ενώ εμποδίζουν διχαστικά το λαό να το χρησιμοποιεί, παράλληλα με τους ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ συλλόγους, ΚΑΙ στις δημοτικές και βουλευτικές εκλογές! Ως πότε;
  Η διάδοση της χρήσης του ενιαίου ψηφοδελτίου δεν αφορά μόνο τις εκλογές, αλλά να μάθουν όλοι την πολύτιμη ιστορία του, να φανεί ο διχαστικός αυτο/καταστροφικός ρόλος όσων το πολεμούν, να επεκταθεί και στις ενώσεις όπου ακόμα μονομαχούν παρασιτικά οι κομματικοί.
  Οι διάσημοι αρχαίοι Έλληνες νομοθέτες υμνήθηκαν επειδή ΨΥΧΡΑΙΜΑ έπεισαν αντιτιθέμενους να χρησιμοποιούν όλο και πιο πολύ το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, αντί για τις αυτο/καταστροφικές κλίκες!
  Λυκούργος: ίδρυσε γερουσία εκλεγόμενη από ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο.
  Δράκοντας: 621 π.Χ. Όχι ισόβια, αλλά δεκαετής θητεία αρχόντων, εκλεγόμενων από ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο.
  Σόλωνας: 592 π.Χ. Ίδρυσε ένα νέο βουλευτικό σώμα, τη βουλή των τετρακοσίων με ετήσια θητεία, και θέσπισε τη διαδικασία τής κλήρωσης εκ προκρίτων, δηλ. από ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο. Σύμφωνα με αυτή τη διαδικασία ο δήμος εξέλεγε ένα αριθμό υποψήφιων και στη συνέχεια γινόταν κλήρωση για την ανάδειξη των βουλευτών.
  Με ανάλογο τρόπο ανάδειξης εκ προκρίτων ίδρυσε το δικαστήριο Ηλιαία.
  Κλεισθένης: 508 π.Χ. Εισηγήθηκε να εκλέγει πάλι από ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο η Εκκλησία τους 10 στρατηγούς.

  Η πραγματική δημοκρατία με συλλογικές αποφάσεις βγάζει υπεύθυνους από ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο
  Το 1821 ξεκίνησε μόλις συμφώνησαν και έβγαλαν στις ΠΛATEIEΣ βουλευτές με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, όπως είχε προτείνει ο Ρήγας στο άρθρο 37. Μετά έφτιαξαν Συντάγματα που το υιοθέτησαν. Με άμεσες τοπικές κινήσεις για σχηματισμό ομάδων υπέρ ενιαίου ψηφοδελτίου - κατά της ξένης κατοχής, ετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα!

  ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ ΕΝΙΑΙΟΙ!
  Πέρυσι το φασιστικό υπουργείο ανέβαλε τις εκλογές τής Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας γιατί είχαν προκηρυχθεί με ENIAIO ψηφοδέλτιο!...
  Φέτος οι 2 χιλιάδες των νοσηλευτών που ψήφισαν στην Αθήνα, έδωσαν με την ψήφο τους πολλές απαντήσεις σε όλους μας, και στην ΕΝΕ μια περίτρανη νίκη με ποσοστό πάνω από 70% στο ανεξάρτητο Ενιαίο ψηφοδέλτιο , καταδικάζοντας απερίφραστα τις αναίσχυντες κομματικές παρεμβάσεις. http://pasyno.gr/1433 4 Ιουλίου 2011

  ΑπάντησηΔιαγραφή